noticies

La Fundació Martí l'Humà. Tot Conca et convida a RECORDAR LA BONA GENT DE MONTBLANC

Ja pots escriure la teva biografia, o la del teu pare, o l'àvia, o d'un conegut, o … al Recull de Biografies Montblanquines!!!

La Fundació Martí l'Humà. Tot Conca t'ofereix la possibilitat d'anotar la teva biografia o la d'altres montblanquins i montblanquines siguin familiars o coneguts.

No cal que sigui un “personatge important”; l'objectiu del recull és precisament el contrari: deixar memòria dels montblanquins i montblanquines senzills, sovint sense cap mena de projecció pública, però que han viscut i enaltit la vila ducal des de la seva feina diària, les seves relacions familiars, l'estima cap als seus, ...

Només cal omplir el formulari que trobaràs a continuació i ja està. Llavors, les dades que ens hagis donat passaran a una comissió que en revisarà la seva versemblança i, un cop verificades, el Patronat de la Fundació els inscriurà en un llibre a la pròpia web (“Recull de biografies montblanquines”), on podran ser consultades per tothom.

Aquella comissió està formada per un grup de gent que -de manera desinteressada- col·labora amb la fundació per deixar en el record la memòria de gent de Montblanc, són: Josep M. Carreras, Matias Cartañà, Josep M. Guell, Rosa M. Pallisé, Maria Teresa Roca.

No cal dir que el tràmit és totalment gratuït i la inscripció també.

INCORPORACIÓ DE NOVES BIOGRAFIES

Podeu fer les propostes de nous personatges que desitjeu al present Recull, només cal que ompliu TOTES les dades del formulari següent i una comissió avaluarà la vostra proposta per tal d'incorporar-les definitivament al Recull.


Nom complet del personatge:  
Residència:  
Referències familiars :  
Trets biogràfics :  
Nom de qui fa la proposta:  
Adreça:  
Correu-e: