La Fundació


L a Fundació Martí l'Humà. Tot Conca és una entitat privada sense afany de lucre que va nèixer l'any 1995 amb la finalitat de contribuïr a la promoció de la cultura, la defensa del patrimoni, el suport als operadors artístics i la divulgació dels valors culturals i científics de la Conca de Barberà. És per complementar aquests objectius generals que en aquest espai es podrà seguir la trajectòria passada, present i futura de la Fundació. A la vegada serveixi aquesta presentació per convidar a organitzacions empresarials i socials en general a afegir-se a la participació en forma de patrocini

El Patronat


E l Patronat, el màxim òrgan de la Fundació, entre d'altres, contribueix a promocionar l'organització, vetlla perquè se'n compleixin els seus objectius, en marca les polítiques generals i n'aprova els pressupostos i els comptes. El Patronat és l’òrgan que determina la política general de la Fundació i està format per persones vinculades a la Conca de Barberà. Els membres que la composen realitzen l'estudi i divulgació, amb aportació de recursos, dels projectes rebuts. Persones i professionals del món social, econòmic, polític i cultural, són les que formen part de la Fundació que marca els objectius i les estratègies a seguir.

Objectius

L a Fundació Martí l'Humà.Tot Conca té entre els seus objectius en el seu àmbit d'actuació que és la Conca de Barberà: el contribuïr a la promoció de la cultura, la defensa del patrimoni artístic, arquitectònic, cultural, etnològic i natural, el suport i mecenatge als operadors artístics, el contribuir en el desenvolupament sostenible, i la divulgació dels valors culturals i científics.

Recursos

Logo en Blanc

Logotip de la Fundació Martí l'Humà en Blanc

Logotip

Logo en Negre

Logotip de la Fundació Martí l'Humà en Negre

Logotip

Logo en Marró

Logotip de la Fundació Martí l'Humà en Marró

Logotip

Logotip en PDF

Logotip de la Fundació Martí l'Humà en PDF

Logotip