La Fundació


L a Fundació Martí l'Humà. Tot Conca és una entitat privada sense afany de lucre que va nèixer l'any 1995 amb la finalitat de contribuïr a la promoció de la cultura, la defensa del patrimoni, el suport als operadors artístics i la divulgació dels valors culturals i científics de la Conca de Barberà. És per complementar aquests objectius generals que en aquest espai es podrà seguir la trajectòria passada, present i futura de la Fundació. A la vegada serveixi aquesta presentació per convidar a organitzacions empresarials i socials en general a afegir-se a la participació en forma de patrocini

El Patronat


E l Patronat, el màxim òrgan de la Fundació, entre d'altres, contribueix a promocionar l'organització, vetlla perquè se'n compleixin els seus objectius, en marca les polítiques generals i n'aprova els pressupostos i els comptes. El Patronat és l’òrgan que determina la política general de la Fundació i està format per persones vinculades a la Conca de Barberà. Els membres que la composen realitzen l'estudi i divulgació, amb aportació de recursos, dels projectes rebuts. Persones i professionals del món social, econòmic, polític i cultural, són les que formen part de la Fundació que marca els objectius i les estratègies a seguir.

Objectius

L a Fundació Martí l'Humà.Tot Conca té entre els seus objectius en el seu àmbit d'actuació que és la Conca de Barberà: el contribuïr a la promoció de la cultura, la defensa del patrimoni artístic, arquitectònic, cultural, etnològic i natural, el suport i mecenatge als operadors artístics, el contribuir en el desenvolupament sostenible, i la divulgació dels valors culturals i científics.